Skip to main content

Esports

Golejada del Juvenil de la Grama contra el Nàstic (4-1)

  • Xavi López

En un cap de setmana on el primer equip de la Fundació Esportiva Grama ha descansat per Carnaval, el Juvenil A ha aconseguit una victòria molt important per tractar de salvar la categoria després de golejar 4-1 al Nàstic. 

El partit no va poder començar millor per els de Chesco Rivas. La Grama aconseguia avançar-se al minut 2 de partit gràcies al gol de Bafode. Abans d'arribar a l'equador de la primera meitat, el Nàstic igualaria el marcador, resultat amb el que els jugadors marxarien al descans. A la represa, la Grama no va fer presoners i va anar a pel partit. Al minut 52, Dídac tornaria a avançar als colomencs. El Nàstic tractaria de complicar les coses al conjunt local, però la Grama va fer-se forta. A falta de cinc minuts per arribar al final del partit, Pubill va posar el 3-1 que deixava gairebé sentenciat el matx. Finalment, ja al temps afegit, Iker feia esclatar el Nou Municipal amb el quart gol de la Grama, amb el qual s'acabaria el partit.

Victòria del juvenil de Divisió d'Honor que es col·loca en la 13a posició amb 16 punts. Els de Chesco Rivas es troben a vuit punts del Badalona, l'equip que marca la salvació. Per poder avançar al conjunt badaloní, no seria suficient amb retallar la distància de vuit punts, ja que la Grama té el gol average perdut amb el Badalona. Resten nou jornades perquè la Grama tracti de salvar-se. És una situació molt complicada, però fins que no sigui matemàticament impossible l'equip ho ha d'intentar.

Fotos: FE Grama