Skip to main content

Esports

La FE Grama visita Tona en busca de la tranquil•litat

• Josep M. Roca

La 23 jornada de Lliga de Tercera Federació pot clarificar el panorama per a la FE Grama. L’equip de Jose Solivelles visita el camp de la UE Tona aquest diumenge a les 11:45h, un escenari de gespa natural –dels pocs que queden a la categoria- que serà un afegit de dificultat més pels colomencs.

La Grama té l’oportunitat de separar-se de la zona de descens de forma gairebé definitiva. El osonencs, que se situen a tres punts dels colomencs van guanyar en el partit de la primera volta, 1-2 amb gol al darrer minut. La victòria visitant allunyaria al perseguidor més proper  en la classificació, que continuarien sent els tonencs, a set punts de distancia i permetria somiar (després de sis partits sense perdre) amb tenir opcions d’arribar a la zona de play off.

Amb tot, el partit no serà fàcil. El Tona és un conjunt tant complicat com irregular, tant en el que fa al seu joc com en els resultats. En el precedent jugat a Primera Catalana, la Grama va guanyar 0-1 en un partit en què Guiseris i els pals van salvar els blaus.

Justament, és en la porteria on té els problemes José Solivelles, que s’ha vist obligar a convocar el porter del juvenil Marcos Salu perquè Iván García ha patit molèsties i es dubte pel partit. Les baixes són Ángel i Lucas Antonelli, qui divendres va ser operat del menisc creuat i té per alguns mesos de recuperació.

El juvenil cau amb estrèpit amb l’espanyol

En la divisió d’Honor Juvenil, l’equip de la FE Grama va perdut aquest dissabte en partit jugat a  casa per 1-5 contra el RCD Espanyol. Als deu minuts ja guanyaven els pericos per 0-2 i la resta de l’encontre ha tingut poca història, ja que la superioritat espanyolista ha estat sempre en evidència.

El conjunt colomencs ja té la salvació que marca el Constància a deu punts per davant en la classificació.