Skip to main content

Esports

La Grama, en busca d'una nova victòria contra la Rapitenca

  • Xavier López

La Fundació Esportiva Grama visita demà a les 12h el camp de la Rapitenca, cuer de la lliga. Els de Manu Peláez encaren el partit amb confiança després de la remuntada que van aconseguir davant el Peralada en la darrera jornada.

La Grama va haver de tirar d'èpica i orgull per donar-li la volta al marcador. El Peralada no va posar les coses gens fàcils, però els colomencs van lluitar fins el final, trencant així la dinàmica negativa de tres partits consecutius perdent. Gràcies a la victòria, la Grama s'allunya de les posicions de descens, amb cinc punts de distància. El partit de diumenge pot apropar als de Manu Peláez a la zona de play-off d'ascens, ja que només s'hi troben a dos punts. 

La Rapitenca tant sols ha sumat set punts en l'inici de competició, però tot i ser cuer, guanyant el partit de demà i amb resultats favorables dels altres enfrontaments, podria arribar a sortir del descens. Per aquest motiu els colomencs no es poden confiar i han d'afrontar el partit amb la màxima intensitat per tal de tornar a sumar tres punts.

Juvenil FE Grama

El Juvenil de Divisió d'Honor de la FE Grama rep demà a casa a l'Europa, últim classificat. És una oportunitat d'or pels de Christian Rueda per aconseguir la primera victòria de la temporada contra un rival directe. L'Europa és l'equip més golejat de la lliga amb 24 gols en contra, mentre que la Grama és el menys golejador, amb 7 a favor. Veure'm com es plasmen al partit aquestes dades.