Skip to main content

Esports

El Singuerlín consolida el seu bon moment contra l'Ametlla (2-3)

• Xavier López

El Singuerlín no afluixa i continua la seva dinàmica positiva. Els d’Ángel Gálvez van sumar una nova victòria, aquesta setmana contra el C.F. Ametlla Vallès a domicili (2-3)

Els verd-i-blancs aconseguirien marxar al descans amb un avantatge de dos gols gràcies a Alex Ralo i Yusuke Ito. A la represa, el marcador no es va tornar a moure fins el minut 70, quan l’Amtetlla posaria l’1-2. Quan semblava que aquest gol podia donar-li ales als locals, cinc minuts després, Josep Cañete marcaria el tercer del Singuerlín. A tres minuts d’acabar el partit, l’Ametlla tornaria a retallar distàncies marcant el 2-3 de penal. El resultat no va canviar més i el Singuerlín va sumar els tres punts.

Els homes d’Angel Gálvez són cinquens amb 15 punts, que registren tres victòries i un empat (contra el líder) en les últimes quatre jornades. El proper partit el Singuerlín rep al Can Zam 2 al Lloreda, últim classificat.

Derrota davant el líder

La UDA Gramanet va perdre 4-1 contra el Cerro, líder del grup, en un partit en que els colomencs van arribar a empatar de manera momentània el partit amb l’1-1. Tot i la igualada, el Cerro va trigar dos minuts en tornar a avançar-se. A la segona part els locals sentenciarien el partit, fent el tercer i quart gol, sentencient el partit 4-1 abans del minut 65.

La UDAG es manté en la zona baixa, en la penúltima posició, només per sobre de l’Huracan, gràcies a la victòria de la setmana passada contra el Celtic 2-1.

Sense rumb

L’Arrabal-Calaf acumula una nova derrota i segueix cuer. Aquest cap de setmana l’equip colomenc va caure contra la Romanica 1-3. L’Arrabal va avançar-se en el marcador al minut 4 de partit, però la Romanica empataria el partit als pocs minuts. S’arribaria amb l’1-1 al descans, però els visitants es posarien per davant només començar la segona part. Al minut 58 la Romanica faria l’1-3, resultat amb el que va finalizar el partit.

L’Arrabal no puntua des de l’1 d’octubre i ja són set jornades consecutives perdent i cada cop es complica més la possibilitat de donar-li la volta a la situació.