Skip to main content

Esports

La Grama tira de coratge i remunta al Peralada (2-1)

  • Xavier López

La Fundació Esportiva Grama va aconseguir guanyar aquest cap de setmana al Peralada (2-1) en un partit on els colomencs van començar per darrera en el marcador. Amb aquesta victòria els de Manu Peláez trenquen la dinàmica negativa i tornen a sumar tres punts.

El conjunt de l’Alt Empordà es va avançar a la primera part gràcies a una diana de Solans al minut 21. Deu minuts després de començar la segona meitat, la Grama aconseguia empatar el partit des del punt de penal. Roger Garcia transformava des dels onze metres una pena màxima senyalada per mans de Santi Varese. A falta d’un quart d’hora pel final del partit, Mike Cevallos marcaria el gol de la remuntada. La pilota quedava morta a l’àrea petita i Cevallos, després de superar al porter rival, transformava a plaer.

La victòria permet a la Grama pujar fins la setena plaça amb 14 punts. Els de Manu Peláez es troben a cinc punts de les posicions de descens i a tant sols dos de les de play-off d’ascens.  La propera jornada la Grama visita el camp de la Rapitenca, últim classificat.

Juvenil FE Grama

El Juvenil de Divisió d’Honor de la FE Grama va caure per la mínima al camp del Constancia (1-0). Els de Christian Rueda, després de deu jornades, encara no coneixen la victòria en la màxima categoria. Actualment sumen cinc punts i són penúltims classificats, a tres punts de la salvació.

Foto: CF Peralada