Skip to main content

Esports

Industrias s'enfronta a un Inter Movistar en hores baixes

  • Xavier López

Aquesta tarda Industrias Santa Coloma visita el Pabellón Jorge Garbajosa per enfrontar-se a Inter Movistar. A les 18h els de Xavi Closas tractaran de començar amb bon peu una setmana força moguda pels colomencs. A més del partit d’avui, Industrias juga dimarts per la Copa del Rei i de nou dissabte contra l’Antequera en lliga. Els duels tenen l’afegit de jugar-se tots lluny de Santa Coloma, aspecte que pot afectar físicament als jugadors.

Pel partit d’avui, tot i que Inter Movistar no està en el seu millor moment, sempre és un rival que no s’ha de subestimar. Dues victòries, un empat i quatre derrotes reflexen un inici que no està a l’alçada del que ens té acostumat l’equip madrileny.

Després de dues jornades sense guanyar, Industrias tractarà de tornar a la senda de la victòria. L’empat contra el Manzanares (4-4) va ser un toc d’atenció per l’equip. Industrias va poder guanyar per golejada i al final gairebé acaba perdent. És necessari tancar els partits el més aviat possible i aprofitar bé les oportunitats, perquè deixar viu al rival sempre és perillós.

Fotos: Industriasmedia