Skip to main content

Esports

La Grama vol tornar a la seva millor versió davant el Peralada

  • Xavier López

La Fundació Esportiva Grama no està passant pel seu millor moment. Tres derrotes consecutives deixen a l'equip a dos punts del descens, tot i que encara a quatre de la zona de play-off. Demà a les 11:45 rep al Nou Municipal al Peralada amb l'objectiu de trencar la dinàmica negativa que arroseguen.

El Peralada és sisè classificat amb 15 punts en el seu casiller. Cinc victòries i quatre derrotes resumeixen l'estat de forma d'un Peralada que està lluitant per generar distància amb la part baixa de la cassificació. Les victòries contra el Girona B i el Vilafranca donen embranzida a l'equip gironí pel partit d'avui. 

La Grama, en canvi, no ha sigut capaç de puntuar en les tres darreres jornades. Els de Manu Peláez buscaran fer-se forts al Nou Municipal per tal de donar-li la volta a la situació.

Juvenil FE Grama

El Juvenil de Divisió d'Honor de la Grama juga avui a les 16:30h contra el C.D. San Francisco. Els de Christian Rueda tractaran de tornar a puntar després d'encaixar dues derrotes en les darreres jornades. Pel que fa al San Francisco, el club mallorquí es setè classificat, a 3 punts de les posicions de play-off.