Skip to main content

Esports

L'Arrabal i la UDAG no milloren resultats i es col·loquen últims

  • Xavier López

L'Arrabal-Calaf i la UDA Gramanet atravessen el seu pitjor moment de la temporada. Amdós conjunts són cuers en els seus respectius grups de Tercera Catalana. Després de vuit jornades, tant sols han aconseguit guanyar un partit, perdent els set restants. 3 punts de 24 possibles auguren un possible descens a Quarta Catalana. La situació hauria de fer un gir de 180 graus perquè s'aconsegueixi mantenir la categoria.

L'Arrabal tindrà molt complicat puntuar, visita el camp del Can Buxeres, líder de la competició i segon equip més golejador. La UDAG tampoc ho tindrà fàcil, s'enfronta al Celtic, que tot i estar en la zona mitja de la taula, ja li ha tocat jugar contra els equips que lluitaran per l'ascens.

El Singuerlín, després d'haver tingut jornada de descans, torna a la competició i ho farà en un partit molt important contra el Júpiter, líder de la lliga i que no ha perdut cap partit. Els d'Ángel Gálvez són cinquens, però els equips que estan per sobre seu encara no han descansat. L'equip ve amb una dinàmica positiva de dues victòries consecutives i podran fer-se forts a casa. Tot i això, el Júpiter és un dels clar candidats a pujar de divisió després d'haver descentit de Primera Catalana la darrera temporada.