Skip to main content

Esports

La Grama fitxa a Mike Cevallos, un equatorià amb gol

  • Josep M. Roca

L’equatorià Mike Ceballos, que prové del CF Sant Rafael de la Tercera RFEF balear, és l’última incorporació de la FE  Grama per a la temporada 22/23. Juga de davanter centre i a Màlaga li van posar el malnom de “la Roca”.

L’home que completa el duet atacant amb Montalbán va fer 14 gols la passada temporada amb el conjunt illenc. Ceballos va arribar a Espanya de la mà del CF Màlaga que el va fitxar quan era preseleccionat per la sub-20 equatoriana que seria tercer en el campionat del mon sub 20 de Polònia.

El nou golejador colomenc va jugar amb la primera plantilla del conjunt andalús en un amistós contra el Valladolid.

Amb aquesta incorporació, la Grama completa la plantilla a manca de trobar alguna oportunitat més en el mercat.

Dissabte, mistós a Vilassar de Mar

El conjunt de Manu Peláez tornarà a competir aquest dissabte a Vilassar de Mar contra el conjunt local. El CF Vilassar de Mar, equip contra el que s’enfrontarà en la segona jornada de Lliga. Els costencs van ser eliminats de la Copa Catalunya pel Peralada 0-1. L’encontre es jugarà dissabte a les 19 hores en el camp municipal Camí del Mig de la localitat vilassarenca.

Les obres de canvi de gespa al Nou Municipal ja han començat i l’empresa que la col·loca considera que, si no hi ha problemes climàtics, podria estar a punt per a l primera jornada de Lliga, la diada de Catalunya, que els colomencs han de jugar a casa contra L’Hospitalet.