Skip to main content

Esports

La FE Grama ja sap el calendari de la Tercera RFEF 22/23

  • Josep M. Roca

El CE L’Hospitalet hauria de ser el primer rival de la FE Grama en la Lliga del grup V de la  Tercera RFEF que comença l’11 de setembre. El calendari, que la RFEF va públic ahir dilluns, marca l’inici de la competició al Nou Municipal. Una opció que ara mateix es impossible aventurar si serà possible o no.

Les obres de canvi de la gespa artificial tot just han començat avui amb l’entrada de màquines al terreny de joc. Tot i que l’empresa es va comprometre a acabar-ho aquest agost, i ho manté amb conversa mantinguda pels responsables de l’obra amb membres del club, la veritat és que per contracte té 38 dies hàbils per fer l’obra. Aquesta i les que també farà a Can Zam 1 i Can Zam 2, en els quals es canvia també la gespa al mateix temps.

Si el camp no estigués en condicions, podria demanar-se un canvi i jugar a L’Hospitalet rebent la visita a la segona volta o bé un ajornament del partit. Aleshores caldria esperar a la tercera jornada en què el CD Montañesa serà el rival. En la segona, els colomencs visitaran l’UE Vilassar de Mar.

Poques coincidències amb el juvenil

El que sí ha aconseguit el club és que el calendari oficial eviti al màxim les coincidències a casa del Juvenil, que jugarà la Divisió d’Honor grup III, amb el primer equip de la Tercera RFEF. Només n’hi haurà tres, en les visites de Constància, Sabadell i Girona.

El conjunt colomenc començarà la Lliga el 4 de setembre a casa contra el CF Badalona. El derby comarcal per començar, els dos amb equips nous i acabats d’ascendir. Desprès jugarà contra la SD Huesca, rebrà al FC Barcelona i viatjarà al camp del Real Zaragoza. Dues de les tgres visites a l’Aragó en el mateix més de setembre.

En el cas què el camp no estigui llest, s’aplicaran alguna de les mesures explicades pel primer equip.

Els partits destacats, el derbi comarcal

L’Hospitalet hauria d’obrir la competició i la tancarà el Sant Andreu. Son dos equips aspirants a l’ascens.

Els derbis sub comarcals amb el CF Badalona es jugaran el 11 de desembre a Sant Coloma i el 16 d’abril, en la penúltima jornada, al camp del Centenari.

A més de ser de a comarca L’Hopitalet i el Sant Andreu, primer i últim rival a la Lliga, també ho són el CD Europa i el CF Montañesa.