Skip to main content

Esports

La Grama cau en la Copa Catalunya i en els Històrics

  • Josep M. Roca

La FE Grama va quedà eliminada en la primera ronda de la Copa Catalunya pel Badalona Futur, l’antic Costa Brava i Llagostera, per 1-2 en un partit en que la superioritat badalonina només es va veure a l’hora de la definició. El domini i el joc van ser colomencs, l’encert i la superioritat tècnica dels veïns, que jugaran a la Segona RFEF.

Àlex Montalbán va fer el gol de la Grama que deixava l’opció d’anar als penals molt a prop, però només quedaven cinc minuts. Tot i que l’equip de Manu Peláez va bolcar-se sobre la porteria del colomenc Isaac Becerra –porter dels escapolats- els darrers remats de Juan Carlos i Linares van ser aturats pel porter, ben col·locat.

Montalbán va ser també l’autor dels dos goles que van donar la victòria en el primer partit del 3x1 de quarts de final del Torneig dels Històrics del Futbol Català. El 2-0 sobre l’Horta, deixava el mig partit contra el Manresa com a decisiu. La Grama va anar a remolc de la superiorat clara dels manresans que es van a avançar-se 2-0. Però quan semblava tot decidit, una jugada extraordinària de Adrián, Rolo, Rosa va establir el 2-1 que va ser definitiu, però que va donar uns minuts d’emoció perquè els blaus van tenir un parell d’opcions clares per empatar l’encontre.

Ara la Grama quadrarà els amistosos de pretemporada en espera de conèixer quan comença la Lliga i on. El calendari està previst que surti aquest dilluns 8 d’agost.

Partit a porta tancada

Per un malentès i una qüestionable negociació, el partit de la copa Catalunya –tot i ser un derby comarcal- es va haver de jugar a porta tancada sense taquillatge i sense accés de públic, ja que el conveni entre els consistoris de Barcelona i Santa Coloma no prèvia que s’havia de jugar un partit oficial de la Copa Catalunya, tot i que estava anunciat i previst temps abans. Quan va voler solucionar-se la qüestió ja era impossible.

Així, la FE Grama entrenarà al camp de Baró de Viver i hi jugarà amistosos si cal durant aquest mes a porta tancada, sense públic. A partir de l’1 de setembre, si cal ampliar el conveni, possiblement l’acord canviï.