Skip to main content

Esports

La FE Grama debutará avui en el Torneig d’Històrics

  • Josep M. Roca

El nou projecte de la Federació Esportiva Grama de Manu Sánchez, amb Josep Sicart com secretari tècnic, arrenca avui en el Torneig d’Històrics del Futbol Català. Aquest torneig estiuenc celebra la seva 36ena edició.

Aquesta tarda a les 18 hores, l’equip colomenc saltarà al camp del Martinenc, a la ronda del Guinardó, per jugar un 3x1 contra Manresa i Horta i ho farà amb tots els nous fitxatges disponibles.

El primer partit del triangular el jugaran la FE Grama i l’UE Horta –equip de Primera Catalana- i el CE Manresa -que jugarà  la Segona RFEF. El perdedor d’aquest encontre –o qui perdi als penals si hi ha empat-, jugarà tot seguit contra el Manresa passades les set de la tarda.. El darrer partit , el jugarà l’equip manresà contra el guanyador del primer encontre. Serà quasi a quarts de nou.

Es classificarà per a semifinals l’equip que sumi més punts en la classificació. En cas d’empats decidirà la diferència de gols, els gols marcats i en darrer cas el resultat de la tanda de penal.

De moment, s’han classificat Sant Andreu, Sants i Terrassa.

Les semifinals es jugaran demà dissabte a la tarda, amb transmissió d’Esports 3, i enfrontaran a Terrassa i Sants en primer lloc i desprès al Sant Andreu contra el guanyador de l’eliminatòria d’avui, també amb les càmeres de la televisió autonòmica.

Si la FE Grama es classifica per a semifinals, el partit de la Copa Catalunya Absoluta, previst per al diumenge 7 a les 19 hores, es traslladarà al dimecres 10 a la mateix hora. L’encontra, que es jugarà contra Badalona Futur (nom actual del Llagostera Costa Brava) es disputarà al Camp del Baró de Viver, al carrer de l’Assumpció de Barcelona per les obres en el Camp Municipal colomenc.

Quan fa  a la Lliga de la Tercera RFEF i la Lliga de Divisió d’Honor, encara no s’ha publicat el calendari, quan queden 36 dies  per l’inici de la competició. Recordem que la Fundació ha demanar jugar el primer partit fora de casa per poder aclimatar-se a l’herba artificial que estarà acabada de posar si l’empresa que l’ha instal·lada ha complert el terminis pactats amb el consistori.