Skip to main content

Esports

Laia Alexandri es classifica pels quarts de l'Eurocopa

• Josep M. Roca

La colomenca Laia Aleixandri estarà a disposició del seleccionador espanyol de futbol femení, Jorge Vilda, desprès que l’equip es classifiqués per jugar els quarts de final de l’Eurocopa 2022.

El triomf de les espanyoles contra Dinamarca, marcat al darrer minut i amb Laia sobre la gespa, donava a l’equip la segona plaça del seu grup i l’accés a les rondes eliminatòries. Anglaterra, l’equip amfitrió espera Espanya amb un balanç de tres victòries en tres partits, 14 gols a favor i cap encaixat.

Laia Alexandri, que aquest any ha fitxat pel Manchester City deixant l’Atlético de Madrid, ha jugat els tres partits de classificació sent titular contra Alemanya en el segon encontre. Un petit cop va fer que fos substituïda i dubtosa pel duel decisiu. Finalment, va entrar en els darrers minuts del partit.

Espanya no ha passat mai de la ronda de quarts en cap competició internacional important. I justament, el seu rival, és el més complicat, ja a que a més de favorit juga a casa.

El partit de quarts es jugarà dimecres a Brighton, a las 9 del vespre (21:00h) i serà transmès per La1 de Televisió Espanyola en directe.

L’últim partit entre Espanya i Anglaterra va acabar amb empat a zero el febrer passat en duel jugat dins l’Arnold Clark Cup. Les baixes d’última hora d’Alexia Putelles, per lesió molt greu, i Jennifer Hermoso han rebaixat les opcions de l’0equip espanyol que ha perdut la millor jugadora del món i dues grans golejadores per afrontar aquesta cita.