Skip to main content

Esports

La Damm, nou test de la Grama desprès de l’empat amb l’Europa

  • Josep M. Roca

El juvenil del CF Damm –que juga a la Divisió d’Honor estatal- serà el rival del primer equip de la FE Grama aquest diumenge, a les 19 hores, en un partit amistós que es jugarà al camp Feliu i Codina, del barri barceloní d’Horta.

Els colomencs van jugar dimecres passat al camp on entrenen mentre posen la gespa artificial a la seva instal·lació al barri del Baró de Viver un amistós contra el CD Europa, en el qual ambdós partits van acabar empatant a un gol.

El gol de Roger Gracia va avançar es colomencs que van fer una bona primera meitat, amb domini i clares ocasions. L’assistència en el gol de l’equatorià Mike Cevallos va ser la jugada de més qualitat i va obtenir el premi de trobar la xarxa.

A la segona part, la Grama es va veure superada d’inici pels europeistes que van empatar aviat per mediació de Buba. Els colomencs van restablir el domini i van gaudir d’ocasions, però no van poder guanyar l’encontre.

Amb tot, el duel va tenir fases de molta igualtat. L’Europa jugarà A Tercera RFEF enguany desprès del seu descens la passada temporada, conjuntament amb Cerdanyola i Badalona.

L’equip colomenc va recuperant efectius. Yuste, central contundent provinent de L’Hospitalet, ja va debutar i s’espera que en els propers encontres, amb la recuperació d'altres efectius encara lesionats, Manu Peláez podrà anar perfilant l’onze titular que començarà la Lliga a casa l’11 de setembre.

De moment, les previsions permeten esperar que la gespa estigui col·locada i apta pel joc, segons que informen a El mirall.net fonts de l’Ajuntament citant responsables de l’empresa instal·ladora.

 

Fotos: FE Grama