Skip to main content

Esports

El Vic s'acarnissa amb el CBSC en la primera derrota a domicili

  • Toni Salvador

El CB Santa Coloma ha estrenat el caseller de derrotes fora de casa aquesta temporada, i no de la manera més agradable. El CB Vic no va tenir compassió aquest penúltim diumenge d'octubre, deixant els colomencs a gairebé 20 punts de distància i truncant la ratxa de dues victòries que havien encadenat després de començar la lliga perdent a casa.

La incompareixença de l'anotació exterior continua llastrant els d'Alberto Torres, a la qual van haver d'afegir la intensitat, velocitat i encert dels d'Osona com a factors en contra, així com la baixa del base vermell Héctor Aza. I malgrat tot, rescaten del partit la confirmació de l'aler-pivot del filial José Méndez com a gran victòria, confirmant el seu gran estat de forma que li garanteix un rol destacat a la plantilla per la resta de temporada.

Consulta en aquest enllaç els resultats de la jornada 4 de Copa Catalunya masculina.

Inici, nus i desenllaç agre

El primer triple de Guillem Rubio per estrenar el lluminós, seguits de quatre punts en contraatac del Vic auguraven una cursa fulgurant a l'anotació per a aquesta quarta jornada de Copa Catalunya. I res més lluny de la realitat, si més no pel Santa Coloma. Només Sergi Curto i Arnau Manubens afegirien el seu gra de sorra per maquillar el percentatge de tirs de tres, que va acabar en un fluix 12% (3 de 25).

El primer quart seria del tot pels locals, i no seria fins ben entrat el segon que els colomencs començarien a igualar-ne el nivell. La defensa i anotació exterior de Miguel Ortiz i les pilotes interiors de Ferran Arqués i Sergi Carmona, les protagonistes, que enviaven el partit a l'interludi amb una agra però assumible distància de deu punts.

L'inici de la segona part, igual que la primera, fintava un domini del CBSC, que s'acabaria diluint amb l'encert dels osonencs. Malgrat tot, els visitants no es desenganxaven i una accelerada al final del tercer quart els tornava a posar a 10 punts. Dues pilotes perdudes i un triple impossible, però, apujava l'avantatge del Vic a 17, sentenciant el partit a una distància inapel·lable.