Skip to main content

Esports

Inici immillorable del Draft a Super Copa a la Bastida

  • Toni Salvador

El Draft Gramenet es desfà de tots els fantasmes de la temporada passada en les dues primeres jornades de Super Copa Catalunya, tot aprofitant el factor pista i quallant dues victòries que ja les situen al capdavant del quadre. CB Prat i TGN Bàsquet, les primeres víctimes del segon episodi del nou projecte groc, que demostra maduresa i eficàcia.

Superades les dues primeres proves, però, el CB Granollers fica una pota al camí de les de Víctor Calzado, que afrontaran la primera cita fora de la Bastida. Les colomenques, amb l'eufòria d'una victòria sobrada i l'altra suada als últims minuts; i les vallesanes, àvides d'una segon triomf que no van ser capaces d'abastar la darrera jornada. L'enfrontament serà la tarda d'aquest dissabte a les 17.45 hores al pavelló del CB Granollers.

Consulta en aquest enllaç els partits de la jornada 3 de Super Copa Catalunya femenina.

Saber patir

Els inicis no son en absolut un via crucis pel Draft. De la mateixa manera que al matx de la primera jornada contra el CB Prat, al qual posaren distància de per mig amb una anotació molt per sobre de les seves rivals des de primer minut, les grogues van ser superiors contra el TGN. Pressió defensiva, contraatacs i punts fàcils, el do re mi de l'equip de Calzado, notes a les quals se sumà en ambdós casos l'encert de triple.

A diferència que a l'estrena, les tarragonines, un equip molt més competitiu que les del Baix Llobregat, intensificaren la seva contundència defensiva, posant traves a un Draft que ja no va ser capaç de solfejar a rampells. Així doncs, les visitants, que s'havien desplaçat fins a Santa Coloma de Gramenet un dimecres a la tarda (ja que van haver de suspendre el partit en el seu horari original per la celebració de les Festes de Santa Tecla), van acabar la primera part a tan sòls quatre punts de distància. De fet, a falta de d'un minut i mig les grogues només havien anotat dos punts al quart, un desencert maquillat per una Andrea Cojocariu pletòrica que va maquillar el resultat al bell final.

El Draft no va aprofitar el descans per aclarir idees, i el TGN va seguir la seva tendència ascendent fins a posar-se per davant al marcador. Així seguiria fins a l'inici del darrer quart, quan les colomenques van igualar el lluminós i van encetar un estira i arronsa que finalitzaria a falta de dos minuts, assecant al TGN i sentenciant amb sis punts seguits.

Finalment, victòria per quatre punts, distància que les rivals no van voler retallar per assegurar-se la curta distància per combatre-la a la tornada. I les grogues, orgulloses d'haver mostrat la seva renovada madures havent sabut patir sense deixar marxar al rival en els moments difícils.