Skip to main content

Esports

El CBSC s'estrena amb derrota agredolça i cerca redimir-se

  • Toni Salvador

El CB Santa Coloma ja ha donat el tret de sortida a la competició, però tot i fer-ho a casa, ha acabat quallant una agredolça estrena que només el fa pensar en la pròxima jornada de lliga. El bon inici contra el SAFA Claror no va ser suficient per apuntalar la victòria colomenca, que va escapar-se en els últims minuts després d'una sorprenent accelerada de l'equip col·legial.

Amb tot, el CB Vilatorrada ja se situa al seu punt de mira, contra qui hauran de mesurar-se per redimir-se de la desfeta. A les 20h d'aquest dissabte, els vermells es desplacen al municipi bagenc de Sant Joan de Vilatorrada, on lluitaran per la desitjada primera victòria, la qual també cerquen els seus rivals. Consulta en aquest enllaç la jornada 2 de Copa Catalunya.

Consulta en aquest enllaç la jornada 2 de Copa Catalunya.

Desencert i inconsistència

En el seu primer partit de lliga, el 'Santako' va mostrar la seva superioritat respecte als barcelonins en gairebé totes les facetes del joc. Tàcticament, defensivament i ofensivament no van tenir rival. El resultat durant la major partit ho va demostrar, amb un avantatge que va fluctuar entre els 10 i 15 punts durant la major part del temps.

La referència del pivot Ferra Arqués va fer-se palès en el joc vermell: va anotar, va assistir i va protegir la pintura. I a la direcció de joc, els bases Enric Curto i Héctor Aza van controlar la trobada, el primer accelerant-la i apujant el ritme ofensiu, i el segon exigint en defensa i incisiu en atac. Els tres jugadors, els millors durant gairebé tot el partit.

Un error de la taula d'anotadors posaria en alerta als colomencs, còmodes des de la distància. Els àrbitres, rere comprovació audiovisual (amb la càmera del mateix equip local), van decidir apujar quatre punts el marcador del SAFA que s'havien perdut en el tempteig, situant-los a només deu punts del Santa Coloma.

Al tercer quart, els d'Alberto Torres es van resistir. També a l'inici de l'últim quart. Malauradament, l'encert del CBSC va començar a diluir-se i els barcelonins van començar a trobar-se còmodes en atac i en defensa, apujant el ritme del partit i traient de la zona de confort als locals. Finalment, un parcial als últims tres minuts del quart va igualar el partit, que va acabar amb un 'Santako' derrotat per cinc punts, decebuts per la derrota inesperada, però esperonats per tornar a demostrar la seva vàlua en aquesta nova jornada.

Foto: Joan Soler