Skip to main content

Esports

El CB Santa Coloma parteix com a favorit a Copa Catalunya

  • Toni Salvador

El CB Santa Coloma serà un dels favorits del seu grup de Copa Catalunya. Els d’Alberto Torres se situen com a millors classificats de la darrera campanya, quan van assolir la cinquena posició, a un esglaó de la classificació a Supercopa, i d’on es trobaran gran part dels rivals contra els que tornaran a lluitar per l’ascens.

Cinc equips amb els quals tornaran a competir, ja hi eren la temporada passada: a partir de la setena posició, Maristes Ademar, UE Mataró, AE Minguella, UE Claret i CB Ciutat Vella. D’altres grups, el CB Artés i l’etern rival, l’UB Sant Adrià, van obtenir la sisena posició; el CB Vilatorrada la novena i el CB Vic, l’onzena.

Finalment, tres equips ascendeixen de Primera Catalana: Safa Claror i CB Argentona van liderar les seves respectives lligues, el Bàsquet Girona va ser segon i l’ADEPAF Figueres, quart. Amb la qüestió del calendari resolta, el CBSC ja  va començar fa un parell de setmanes a entrenar, tot preparant-se per afrontar la primera cita en la competició lliguera el 29 de setembre, quan rebran al Juan del Moral el novell en la categoria, Safa Claror.                

El Draft té un calendari calcat al de la temporada 22-23 

El Draft Gramenet segueix preparant-se per a la nova categoria federativa, Supercopa Catalunya, en què es trobaran gairebé tots els equips de la temporada passada. Només CBF Cerdanyola i Femení Sant Adrià, acabades de baixar de LF2, s'uniran al calendari groc, que començarà el 16 de setembre. s'enfrontaran a domicili. Seguidament, també es trobaran TGN Bàsquet, CB Granollers, Joventut Les Corts, SESE Bàsquet, CEJ L’Hospitalet, Samà Vilanova, AB Premià, CB Igualada i la primera i segona classificada, CB Roser i CBF Manresa, respectivament.