Skip to main content

Esports

Un Draft còmode s'imposa a Les Corts i en suma la quarta

  • Toni Salvador

El Draft Gramenet fa gala de comoditat per emportar-se el partit contra el Joventut Les Corts d'aquest diumenge. L'encert des de fora posa les coses fàcils a les colomenques que, tot i superiors, en alguns trams del matx van haver de pagar la relaxació a costes d'algun ensurt.

Una incommensurable actuació de Marta Colàs des de la línia de tres va ser la protagonista de la cinquena jornada de Super Copa femenina per les grogues, que per fi van poder lluir a una de les seves franctiradores en partit oficial. Així doncs, quarta victòria que, a més, les refà de la derrota soferta la darrera jornada contra el CBF Cerdanyola.

Consulta en aquests enllaç els resultats de la cinquena jornada de Super Copa Catalunya.

Sense pressa, però sense pausa

La superioritat del Draft en l'enfrontament contra el JLC no amagava misteris per ningú. Les de Víctor Calzado són una de les fermes candidates a liderar la competició, amb només una derrota sumada en quatre partits, a més, contra una de les seves rivals directes. Per contra, les de Barcelona venien sense estrenar el seu caseller de victòries fruit d'un inici lliguer nefast.

Sabent això, no és estrany que l'entrenador verd-i-groc demanés un temps mort a menys d'un minut de començar el partit: per tenir alguna possibilitat, havia d'aturar el ritme colomenc de qualsevol manera. Prodigiosament, ho va aconseguir, possibilitant els únics minuts del partit amb lideratge local.

La resta del matx, però, el Draft no va deixar lloc a especulacions (tret d'un parell d'instants a la segona part), fiable des de la línia de tres i perillós des de la zona gràcies a la seva contundència física (la pivot Anna Gamarra va ser la segona màxima anotadora amb 8 punts). Finalment, tot i posar-se a 20 punts en l'inici de l'últim quart, van  mantenir el darrer parcial de les de la capital catalana a ratlla, emportant-se un +7 que les colla a la part alta.