Skip to main content

Esports

Jornada crucial per Draft Gramenet i CB Santa Coloma

  • Toni Salvador

El Draft i el CBSC s'ho juguen tot a una carta aquest dissabte. Per les grogues, una derrota podria suposar la desfeta definitiva en la carrera per la final a quatre. Pel Santa Coloma, tot i que ni guanyar ni perdre els garanteix res, el fet de sumar té una recompensa molt alta en la classificació donat el quàdruple empat en la quarta plaça. A l'altra cantonada del quadrilàter, dos rivals dels durs i, a més, fora de casa. En definitiva, una jornada vida o mort, amb molt a perdre i molt a guanyar pels equips colomencs de Copa Catalunya.

El CBSC passa de gats a llops

Després de la dura derrota contra l'UE Montgat, els colomencs passen de felins a canins, tot citant-se el diumenge a les 17:45 hores a casa de l'UE Claret. Els "llops" van quallar un excel·lent inici de temporada, tot i que en avançar la lliga van patir diverses relliscades que a hores d'ara els mantenen en la lluita aferrissada per la quarta plaça. En la seva bona ratxa, de fet, aprofitaren per dominar als d'Alberto Tores durant quaranta minuts, tot i que en l'últim sospir del partit quasi s'emporten un bon ensurt.

Sobre els resultats, una jornada idèntica a la passada tot i que en aquest cas, amb si cap més a guanyar. Els colomencs continuen en el quàdruple empat i, tot i que en vèncer al Montgat podrien haver abastat la tercera plaça, en aquesta podran superar a un rival directe que es troba en la mateixa situació. Consulta en aquest enllaç els partits de la jornada 21 de Copa Catalunya masculina.

Segona jornada vida o mort pel Draft

Les quatre derrotes seguides patides pel Draft les van deixar dolgudes, tot i que amb uns objectius ben simples: si volen accedir a la final a quatre, la meta des de principi de temporada, no poden cedir cap victòria i així aprofitar una possible derrota del Tordera-UNI Girona. Per aquesta raó, la jornada de dissabte és especialment important.

D'una banda, les de Toni Sáez s'enfronten al Samà Vilanova, desplaçament llarg i contra un rival directe que es troba a tan sols una derrota. Guanyar suposaria confirmar el canvi de dinàmica plantejat en la passada victòria contra l'Igualada, tot i que tenen una motivació afegida. I és que el dissabte, pràcticament la mateixa hora, també s'enfronten Tordera i CB Roser, líders indiscutibles de Copa i, per tant, una oportunitat daurada per abastar la quarta plaça. Res més a afegir. Consulta en aquest enllaç els partits de la jornada 21 de Copa Catalunya femenina.