Skip to main content

Esports

El CBSC, amb la mel als llavis i el Draft trenca el malefici

• Toni Salvador

El bàsquet de Copa Catalunya de Santa Coloma viu una jornada agredolça. Per una banda, el Draft Gramenet respira alleugerit després de trencar amb la mala ratxa que l'acuitava les darreres quatre jornades, tot i que continuen fora de les places d'accés a la final a quatre. Per l'altra, el CB Santa Coloma aconseguí dominar la primera part contra l'UE Montgat, però en una badada els maresmencs van donar la volta al marcador i acabaren emportant-se la contesa.

Del més baix al més alt

L'equip comandat per Toni Sáez passa en una jornada del més baix al més alt. Després de quatre partits de mala dinàmica, no només contra equips forts com Roser o Premià, sinó de la part baixa com el SESE i el Joventut Les Corts, el dissabte van superar amplament a l'Igualada, donant un respir a les grogues en la seva carrera per les quatre primeres posicions.

Com a destacat, una primera part esplendorosa en la qual anotaren gairebé els mateixos punts que en els darrers partits, tot i que en aquest cas, en la meitat de temps. Com a protagonista, una actuació coral liderada per les pivots Merche Carrillo i Anna Gamarra, a més de la jugadora del planter Andreea Cojocariu. En el tercer quart, un parcial de 0 a 10 apropava a les de l'Anoia, tot i que al quart les locals reforçaven l'avantatge i enllestien el partit 79 a 54.

Aquest cap de setmana, les colomenques es desplaçaran a casa del Samà Vilanova, sisenes classificades, un partit d'alta exigència que confirmarà la seva sortida de la mala dinàmica. Consulta en aquest enllaç els resultats de la jornada 20 de Copa Catalunya femenina.

Del més alt al més baix

Jornada dura pel Santa Coloma a casa. Els d'Alberto Torres van dominar sense complexos l'inici del partit. A mitjan segon quart, de fet, el lluminós marcava un autoritari +19 pels de casa. Malauradament, la defensa colomenca va començar a badar, fet que el Montgat no va desaprofitar. Un triple totalment alliberat a l'últim sospir del segon quart va posar punt final al domini local i la resta, és història.

A poc a poc, els visitants s'apropaven, i la manca d'anotació del "Santako" no va contribuir a sufocar-ho. Abans de la meitat de l'últim quart, el Montgat igualava el marcador, i el final de partit no va tenir disputa. Un cop efectiu el resultat, els jugadors sabien que desaprofitaven una oportunitat daurada pel col·locar-se en la tercera posició, tot i que la situació els continua sent molt favorable: a hores d'ara estan immersos en el quàdruple empat en la quarta posició, i encara han d'enfrontar-se als tres equips que l'acompanyen.

Aquest cap de setmana, concretament, s'enfrontaran a un d'ells: l'UE Claret, contra qui tindran unes ganes inimaginables de cobrar-se la venjança d'un molt mal partit a casa per part dels vermells. Consulta en aquest enllaç els resultats de la jornada 20 de Copa Catalunya masculina.