Skip to main content

Esports

Els objectius dels colomencs de Copa prenen d'un fil

  • Toni Salvador

Les darreres setmanes no han estat fàcils pels equips colomencs de Copa Catalunya. En la jornada anterior, el Draft Gramenet patia dues derrotes que les abaixava de les posicions d'accés a la final a quatre. El CB Santa Coloma, per la seva banda, s'imposava a un rival exigent, sumant una victòria la seva ratxa d'anades i vingudes, la qual no acaben de consolidar.

Amb l'atenció ja posada en aquesta setmana, les grogues necessiten una victòria que les tregui de la dinàmica negativa a la qual es troben sumides, mentre que els vermells tenen l'oportunitat d'apuntar-se la segona seguida, a més, aprofitant que juguen a casa de nou. Sense dubte, una jornada crucial per ambdós equips, tant per l'ascens d'un com per la possibilitat d'entrar a la capçalera dels altres.

No més excuses pel Draft

Dolgudes, derrotades, confiades o recuperades, sigui com sigui l'estat del vestuari i de l'equip tècnic del Draft, només hi ha una realitat: se'ls han acabat les excuses. Les possibilitats per entrar a l'anhelada final a quatre sense dependre de ningú se'ls han esvaït, per tant, no tenen cap mena de marge d'error en les darreres set jornades de lliga.

La setmana passada, les grogues no van ser capaces de remuntar els ànims després de la derrota a casa contra el CB Roser el divendres, a qui van dominar durant gairebé la totalitat del partit. Una mala gestió dels minuts finals va fer que se'ls escapés l'oportunitat de vèncer a les primeres classificades, fet que pagaren anímicament contra el Joventut Les Corts el diumenge. En total, quatre derrotes seguides fruit de quatre relliscades, que envien l'equip a la cinquena posició, una victòria per darrere del Tordera-UNI Girona, a qui tenen el bàsquet average guanyat.

Aquest cap de setmana, partit crucial contra l'Igualada, a hores d'ara terceres per la cua. Oportunitat daurada per fer el cor fort i encetar amb positivisme l'espera fins a l'error del Tordera, les quals encara han d'enfrontar-se a rivals difícils com el Samà, l'Hospitalet i el mateix Roser.

El Santa Coloma prepara la trampa

Aconsegueixi veure o no la victòria, el segur és que el Joan del Moral té preparada la trampa per caçar a l'UE Montgat. Els vermells es troben en plena forma després de guanyar amb autoritat al Mataró que, tot i acabar més de vint punts per sobre d'ells, van haver de suar sang durant 30 minuts abans de posar-hi distància. A hores d'ara, els d'Alberto Torres es troben empatats a la tercera posició amb el Lloret i el Claret, dos equips contra els quals van perdre en l'anada, però a qui encara els queda cobrar-los la venjança en la tornada.

De cara a aquest dissabte, el Montgat, un dels millors equips de la lliga, es troba en una vuitena posició virtual, ja que encara els queda recuperar el partit contra el Mataró. Aquesta situació, de fet, pot beneficiar molt als vermells pel fet que recuperaran aquest partit just avui, divendres, menys de 24 hores abans de la jornada contra el Santa Coloma. Una càrrega de cames extra que, de segur, no desafavorirà els locals.