Skip to main content

Esports

Draft Gramenet i CBSC necessiten posar punt i a part

  • Toni Salvador

Els equips colomencs de Copa Catalunya necessiten passar pàgina. Després d'un mal cap de setmana de resultats, CB Santa Coloma i Draft Gramenet s'enfronten a una nova jornada on esperen passar el paràgraf i escriure un altre cop en positiu, ja entrats en un inici del final de temporada que pot canviar-ho tot.

Pel que fa a l'equip vermell, l'espessa derrota contra el JAC Sants els obliga a reconduir el camí. Un físic i intensitat inapel·lable va mantenir en marxa durant 40 minuts el buldòzer barceloní, que no va permetre als colomencs apropar-se al marcador en gairebé tota la trobada. Tret dels 14 punts de Joan Noguera, cap més actuació estel·lar. L'anotació, repartida, i les responsabilitats, també.

Així doncs, els d'Alberto Torres tornen a casa amb temps suficient per llepar-se les ferides, tot sabent que aquest dissabte tenen l'oportunitat per canviar les coses. A l'altra cantonada del quadrilàter, l'UE Mataró. A la classificació, desens, tot i que amb una plantilla jove que ja ha donat més d'un ensurt als capdavanters del grup. A més, en l'anada el Santa Coloma va patir un dels partits més dramàtics de la temporada per culpa de les lesions i, tot i que va guanyar, l'equip estarà més que motivat per demostrar la seva vàlua recolzat per la seva afició.

Cap de setmana de tot o res

El Draft es troba oficialment en la corda fluixa. La derrota del passat dissabte contra l'AB Premià les deixa a la vora del precipici en la lluita per la final a quatre, ja que a hores d'ara estan empatades a victòries contra el Tordera-UNI Girona i, per sort, amb el bàsquet average guanyat.

El partit de dissabte passat va ser un calc del de l'anterior. Una defensa mal executada, tot i que no mal plantejada, acompanyada d'una anotació impròpia d'un equip d'alt rendiment ofensiu com el Draft. Com a dada, contra el SESE i el Premià l'equip va ficar 55 i 52 punts, respectivament, essent la seva mitjana d'anotació de 65. En comú entre equip tècnic i jugadores, la necessitat d'un canvi de dinàmica que les recondueixi a la senda de la victòria i, per tant, les permeti continuar depenent d'elles mateixes.

Aquesta setmana, especialment exigent, l'equip s'enfrontarà al CB Roser, primeres indiscutibles la tarda d'avui divendres. I el diumenge, es desplaçaran a casa del Joventut Les Corts, vuitenes. Dos partits que ho poden significar tot i que, com a mínim, enaltiran o continuaran enfonsant la moral de les de Toni Sáez. Que comenci l'espectacle.