Skip to main content

Esports

Aquest diumenge se celebra la Mitja Marató Colomenca

  • Carlos Alcivar

L’onzena edició de la Mitja Marató Colomenca se celebrarà aquest diumenge a les pistes d’atletisme Antonio Amorós. També la cursa de 10 kilòmetres de Santa Coloma. El tret de sortida serà conjunt  a les 9 hores. La carretera de la Roca quedarà tallada per la cursa.

Una jornada benèfica, organitzada per la Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) i amb la col·laboració de l’associació CTNNB1 Espanya i Sabatilles Solidàries.
Tots els diners recaptats de les curses aniran a la investigació del trastorn CTNNB1, que afecta el desenvolupament neuronal i que es dona a un infant d’entre 50.000 arreu del món. Es tracta d’una alteració del cromosoma 3p221 del gen CTNNB1, nom de la mateixa associació solidària.

Enguany hi haurà uns 1.000 participants.  La recollida de dorsals comença demà, a les pistes d’atletisme de l’UCA, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. En cas de no poder-hi anar, també es podrà recollir el dia de la cursa, des de les 7h i abans de la cursa. 

En finalitzar la Mitja Marató, hi haurà l’avituallament tradicional, serveis de bar, massatges i dutxes per qui ho necessiti.