Skip to main content

Esports

Inscripcions obertes per la cursa amb gossos Can We Run

  • Xavi López

Les inscripcions per a la segona edició de la Cursa Can We Run ja estan obertes, oferint una jornada esportiva i solidària per a tota la família. L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper 14 d'abril, promet ser una experiència única i divertida per a amants dels animals i de l'activitat física.

El programa de l'esdeveniment, que es desenvoluparà al Parc Fluvial del Besòs, inclou un calentament grupal a les 9:30h, patrocinat per EUROFITNESS. La sortida de la categoria RUNNER serà a les 10h, seguida de la categoria MARCHA a les 10:45h. La entrega de premis està programada per les 11:45h, amb una passarel·la d'adopció i exhibicions, incloent una demostració d'Agility a càrrec del Club D’Agility Ciutat Comtal a les 12h.

El recorregut de la cursa serà circular/ovalat amb la sortida i meta al mateix punt, sense sortir del parc fluvial. Les categories inclouen MARCHA amb una distància de 3 km (1 volta) i RUNNER amb una distància de 6 km (2 voltes), amb categories per a adults (masculí i femení), menors i famílies. Es preveu la participació de 1200 persones.

Les inscripcions es poden realitzar en línia amb els següents preus:

1 adult + mascota: 11,95€
1 menor + mascota: 4,95€ 
Família: 2 adults + 1 o més menors: 24,95€

El 30% de l'import de les inscripcions serà destinat a una protectora seleccionada, contribuint a millorar els recursos per als gossos abandonats i facilitant la cerca de nous llars per a aquests animals necessitats.