Skip to main content

Esports

Més de 500 persones ja s'han apuntat a la Cursa per la Dona

  • Xavi López

Encara queda més d'un mes per que se celebri la 3a edició de la Cursa per la Dona i ja hi ha més de 500 persones inscrites. Per aquells que encara no s'hagin apuntat, cal recordar que tenen fins al dimecres 28 de febrer per inscriure's, o fins que s'arribi al límit de 3.000 persones. Les inscripcions es poden realitzar a través del lloc web de xipgroc , per un preu de 5€ amb xip groc i 7€ amb xip de lloguer.

Detalls de la cursa

La cursa tindrà lloc el dissabte 2 de març, amb la sortida programada per a les 20h. El circuit, d'una distància de 5.000 metres, tindrà la seva sortida i arribada al Passeig Salzereda, 19, davant La Ciba.  Els corredors tindran un temps màxim d'1 hora i 30 minuts per completar la prova.

L'essència de la Cursa Nocturna de les Dones va més enllà de la competició atlètica, ja que els fons recaudats seran destinats al programa d'acompanyament a nenes i nens de la ciutat en situació de violència masclista.

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la cursa, el 2 de març, de 10h a 19:30h a La Ciba, on els participants hauran de presentar el justificant d'inscripció i el DNI de la persona inscrita.