Skip to main content

Esports

Oriol Roca assoleix el millor rànking ATP en la seva carrera

  • Josep M. Roca

Aquest dilluns, Oriol Roca Batalla sortirà classificat en la posició 189 del rànking mundial ATP (Associació de Tennistes Professionals). Es tracta de la millor classificació de tot el seu historial tennístic, que s’havia ancorat  en el número 193  des de  l’agost de 2015.

La impresisonant victòria en el Challenger de Braga, la més important de la carrera del colomenc i que va aconseguir venint des de la fase prèvia, li va atorgar els punts per superar-se i des de l’inici de novembre que s’ha situat per dessota d’aquella posició.

Així, aquest dilluns, 20 de novembre, assolirà el número 189, nou rècord personal.

Oriol Roca perdrà d’aquí a final d’any 28 punts dels 321 que té, però competirà als Challenger de València aquesta setmana i de Maspalomas (Gran Canàroa, Illes Canàries) la següent setmana.  El colomenc  tractarà d’aconseguir victòries per sumar punts i així mantenir, o fins i tot superar, posicions en el rànking que aquests dilluns 23 de novembre publicarà l’ATP.

Al Challenger de  València Copa Faulcombridge, el colomenc debutarà el proper dimarts contra el seu company d’equip en el CT Sinalunga, l’eslovac  Jozef Kovalik. El club italià, actual campió d’Itàlia s’ha tornat a classificar per a les semifinals d’aquest any i continua lluitant per renovar el títol.

En la prova de dobles, jugarà amb Daniel Rincón a la localitat valènciana, on debutarà dimecres.

El tennista colomenca, nascut al 1993, ha guanyat al llarg de la seva carrera 29 títols internacionals individuals i 50 de dobles. A més és posseïdor de diversos Campionats de Catalunya i Espanya absoluts.