Skip to main content

Esports

Oriol Roca juga avui dissabte la final de M25 a Sardenya

  • Josep M. Roca

Manté el seu moment de forma el tenista Oriol Roca que aquest setmana ha aconseguit de nou classificar-se per a una final. En aquesta ocasió, el colomenc jugarà pel títol de l’ITF M25 de Santa Margeritta di Pulla (municipi italià, situat a la regió de Sardenya i a la Ciutat metropolitana de Càller) contra l’anglès Felix Gill.

Roca ha mantinguitu una línia de joc basada en la paciència i el control que li han permès superar en el tercer set a l’italià Eduardo Lavagno per 6/3, 4/6 i 6/4 i en els quarts de final al polonès Daniel Michalski per 5/7, 6/3 i 6/2. En primer a ronda es va desfer del neerlandès Max Houkes per 6/1 i 6/0.

El partit havia de jugar aquest matí de dissabte a partir de les 11 hores, però per causes climatològiques el partit encara no ha començat. Les 15h és la propera data per començar-lo.

L’encontre el podreu seguir la final en directe (si no ha problemes tècnics¨) per la transmissió en streaming que s’emet pel web https://live.itftennis.com/en/live-streams/, que pertany a la Federació Internacional de Tennis (FIT).

Oriol Roca ha assolit el lloc 201 en el rànking d’individuals de l’ATP aquesta setmana, prop del seu màxim aconseguit, el 193. En la categoria de dobles, actualment ocupa el lloc 128 ,que és el millor obtingut al llarg de la seva carrera.