Skip to main content

Esports

Oriol Roca juga la final del Challenger ATP de Braga

  • Josep M. Roca

Aquest diumenge, a les 13 hores d’aquí, el tennista Oriol Roca jugarà a la ciutat portuguesa de Braga la seva tercera final d’un Challenger. El colomenc s’enfrontarà al jove croata, 22 anys,  Duje Adjukovic, 199 del rànking ATP.

Oriol Roca ha derrotat avui en la semifinal el libanès Benjamin Hassan (208 del mon ATP) per 6/7(1) i 6-4 en un partit que ha durat 1h50 minuts. La victoriat s’ha cimentat en el tie break del primer set en que el colomenc ha estat ferm i només ha cedit un punt (7-1). En el segon set, el colomenc només ha cedit una bola de trencament en un complicat sisè joc, però com a restador ha tingut fins a vuit oportunitat per trencar, aprofitant la darrera, que era a més match point.

És la segona final d’aquest any en un Challenger per Oriol Roca que busca el seu primer títol individual en aquesta categoria.  

El partit es podrà veure a la pàgina web Challenger TV (cliqueu aquí), amb la particularitat que l’ATP punxa el senyal de vídeo de la televisió portuguesa que emet l’encontre en directe i, per tant, ofereix una realització molt millor amb reaccions i repeticions de jugades.

En dobles, Oriol Roca fent parella amb Iñigo Cervantes va caure en semifinals contra l’italià Marco Bartolotti i el romanès Alexandru Jecan per un ajustat 4/6, 6/3 i 10/8. La dupla italo-romanesa va guanyar el títol.

Amb aquesta actuació el colomenc sortirà en el rànking mundial ATP en 136è lloc, el seu millor registre històric fins ara.