Skip to main content

Esports

Oriol Roca juga la final del Challenger ATP d’Ausburg

  • Josep M. Roca

El colomenc Oriol Roca jugarà aquest matí de dissabte la final individual del torneig Challenger 50 d’Ausburg contra el valencià Carlos Taberner. El duel es jugarà a partir de les 12:30 h del migdia, un cop s’acabi la final del dobles en la pista central del Schwaben Open Centre de la localitat alemanya.

La final de l'Open d'Ausburg es podrà seguir a través d'internet entrant a la web de l’ATP Challenger TV, pàgina que emet en directe la totalitat d’encontres d’aquesta categoria en los tornejos que es celebren setmanalment.

El colomenc ha completat una bona setmana en el torneig alemany, amb quatre victòries davant l’alemany Christof Negritu (6/2 5/7 i 6/4) en primera ronda; l’hispà-canadenc Steven Díez (6/3, 6/7(6) i 61) en els vuitens; el croat Nino Serdarusic (6/3, 4/6 i 6/4) en quarts i el brasiler Nikolas Zanellato (6/3 i 6/4) en la semifinal.

El seu rival en la final, Carlos Taberner ja ha estat 85 del rànking mundial, tot i que en la classificació actualitzada Oriol Roca està situat lleugerament millor. Els joc dels dos tennistes ha estat bo aquesta setmana, perquè el partit no sembla tenir un favorit clar. El colomenc intentarà guanyar el seu primer títol individual de la temporada en la segona final.