Skip to main content

Esports

Oriol Roca venç en el doble i cau en la final individual de Torelló

  • Josep M. Roca

El tenista colomenc Oriol Roca Batalla va sumar a Torelló la seva 74ena victòria internacional en vèncer en la final de dobles del torneig M25 ITF de Torelló. Fent parella amb el seu company habitual les darreres temporades Íñigo Cervantes, qui  reapareixia després de quatre mesos de lesió, van imposar-se en la final a la parella Jon Echevarria i Alejandro Moro en dos duríssims sets (7/5 i 6/4) que van durar 1h38’. És el 47è títol internacional de dobles del colomenc.

La bona setmana del colomenc no va completar-se perquè, malgrat jugar la final contra el vasc  Jon Echevarría, va arribar debilitat de facultats al partit a causa d’unes molèsties. Malgrat tot, va aconseguir imposar-se en el primer set per 5-7; però en el segon va haver de demanar la presència del fisioterapeuta i ser atès de la lesió. Va perdre el segon set per 6-1.

En el tercer va recuperar sensacions i va aconseguir remuntar i servir per guanyar. En el tie break decisiu va acabar perdent el st i el  partit per 7-6 (5) desprès de 2h59’ de lluita.

A punt del seu millor rànking ATP històric de dobles

A nivell classificatori, Oriol Roca surt aquesta setmana en el número 273 del rànking ATP que encara no compta els punts de la final de Torelló. El rànking viu –que computa en temps real tot el que s’ha disputat, el col·loca el 265.

En dobles, l’ATP col·loca Oriol Roca en el número 179 del rànking ATP; però amb els punts del ITF 25 de Torelló la seva classificació seria 167 del món, el millor de la seva carrera.

Oriol roca a viatjat a Turquia per jugar  el Challenger d’Antalya. La previsió ésjugar el nou torneig d’aquesta categoria que es disputarà a Les Franqueses del Vallès, al CT Els Gorgs el 20 de març, i després el Challlenger que organitzarà el CT Girona, el 27 de març.