Skip to main content

Esports

Oriol Roca s’imposa amb autoritat a l’ITF M25 de Girona

  • Josep M. Roca

En dos sets que van duran 1 hora i 29 minuts, Oriol Roca es va imposar diumenge passat al canadenc –d’ascendència i formació tennística espanyola- Steven Díez, en la final del torneig ITF M25 de Girona.

El resultat final, 6/3 i 6/3, explica la superioritat del joc del colomenc que sumà a la ciutat immortal  el seu segon torneig internacional M25 d’aquest any. És el 27è titol individual ITF sènior aconseguit en la seva carrera,

Oriol Roca ja s’havia imposat divendres en la prova de dobles fent parella amb el reusenc Eduard Esteve. Amb aquest dos nous títols internacional, Oriol Roca ja en suma 72 en la seva carrera professional, 

El partit fort del campionat fou el de dissabte en que el francès Titouan  Droguet va obligar el colomenc a superar un primer set advers per 2/6. Poc a poc, la superioritat d’Oriol Roca es va anar concretar amb boles de trencament que no van fructificar fins el dotzè joc, per un total de 7/5. Vençuda la resistència del gal amb un joc sòlid i amb poques errades i, especialment, amb una seguretat gran en el servei i la restada, el 6/2 explica el que va passar sobre la l’argila.

Oriol Roca, que ha sortit 327 en el rànking oficial de l’ATP d’aquest dilluns 24 d’octubre, ocupa el número 289 en el rànking viu que inclou ja el resultat de Girona amb els 25 punts aconseguits.