Skip to main content

Esports

Jornada espinosa pels equips colomencs de Copa Catalunya

  • Toni Salvador

Els equips colomencs de Copa Catalunya s'enfronten a una jornada difícil: ambdós com a visitant, contra bons equips de la part superior de la classificació i amb plantilles tocades per les lesions. El CB Santa Coloma es desplaçarà al Maresme per fer front a la UE Montgat, mentre que el Draft Gramenet viatjarà fins a l'Anoia per plantar cara al CB Igualada. L'any passat, els dos equips van perdre contra els seus rivals en els moments claus de la temporada, per la qual cosa en aquest esperen cobrar-se la venjança.

El Draft inicia la pugna per la part alta

Tot i els mals resultats de l'inici de lliga, les grogues ja han sortit de la mala dinàmica de resultat. Tot donant un cop damunt la taula, les de Toni Sáez ja encadenen tres victòries seguides, i ara només pensen a assaltar la part alta. Després de dues victòries amples i una de molt valuosa contra l'AB Premià, en aquells moments segon classificat, ara els toca enfrontar-se a una rival que només les supera per punts.

L'Igualada manté un balanç de tres victòries i tres derrotes, mentre que el Draft en té una derrota menys pel seu partit suspès contra el filial de l'UNI Girona. Amb tot plegat, si les colomenques guanyessin superarien un enorme esglaó, apropant-se d'una vegada per totes a l'anhelada capçalera. Per contra seva, ho hauran de fer sense la base Clara Hernández i sense l'aler Clara López (a la fotografia), qui es va lesionar diumenge en el partit a casa contra el Joventut Les Corts.

Un afeblit CBSC lluita contra el passat

El CBSC encara recorda la frustració de la derrota contra la UE Montgat en el tram final de la temporada passada. Un partit aferrissat contra un equip amb passat d'elit, del qual queda si cap alguna reminiscència. En general, serà un partit entre dos rivals de la part alta amb un balanç idèntic. Una cita ineludible. Desplaçant-nos al més concret, però, el matx reserva grans esperances d'ambdós equips per imposar-se l'un a l'altre, no només en la competició, sinó també en el que va més enllà.

Els colomencs, malauradament, hauran d'afrontar la data (i el que els hi queda) sense Joan Noguera. El base del planter va lesionar-se el genoll al partit contra la UE Mataró, el qual el deixarà un mes i mig fora de les pistes. César Gómez, Miguel Ortiz i Adri Sánchez també van haver d'abandonar el partit de la setmana passada, tot i que en ser lesions lleus podran jugar el dissabte. La cosa estarà a veure l'estat en què es queda la plantilla.