Skip to main content

Esports

El Natació Gramenet és 6è a la Copa Catalana Absoluta

  • Sara Simonet

Els nedadors del Natació Gramenet van aconseguir la sisena plaça en la Copa Catalana Absoluta en la categoria de Tercera Divisió.  El club colomenc obté així el mateix resultat que la temporada passada i mantindrà la categoria un any més. 

La competició es va dur a terme el darrer dissabte a les aigües del Club Natació Barcelona, on els vuit equips de Tercera es van enfrontar per determinar qui ascendia, qui es mantenia o qui descendia. Per decidir-ho, la Copa Catalana classifica els clubs a través d'un sistema de puntuació, que funciona de la següent manera:  els equips sumen punts en funció de la posició dels seus nedadors tant en les proves individuals com en les proves de relleu. Un cop sumats els punts, s'ordenen les posicions de cada equip en la taula de classificació. Primer i segon classificat puja de categoria, mentre que el setè i el vuitè descendeix. En aquest sentit, el Natació Gramenet va salvar-se amb la sisena plaça. 

El grup dirigit per Víctor Massip afrontava amb optimisme el campionat, amb l'objectiu, tot i ser molt complicat, de lluitar per l'ascens a Segona Divisió. Abans del torneig, Massip feia les següents declaracions: "Tots i totes les nedadores han entrenat de forma excepcional. Anirem a la Copa Catalana a superar l’actuació de l’any passat i  sobretot a disfrutar com equip.” Malgrat la bona feina del Natació Gramenet, finalment es va repetir la sisena plaça, amb la qual el club colomenc continuarà un any més a Tercera Divisió.