Skip to main content

Esports

FE Grama: Primer equip i Juvenil A comencen a entrenar

  • Xavier López

Ahir el Primer equip i el Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama van arrencar amb els entrenaments de pretemporada. Després d’haver realitzat els testos individuals divendres 22 i dilluns 25 per avaluar l’estat físic dels jugadors, aquests tornen a la gespa i a entrar en contacte amb la pilota.

El Primer equip es prepara per disputar el 4 d’agost el Torneig Històrics, que permetrà agafar ritme competitiu. Horta i Manresa són els rivals per la fase prèvia, que es resoldrà amb un 3x1. També servirà de preparació la Copa Catalunya Absoluta, en que la FE Grama tindrà finalment com a rival al Badalona Futur (antic UE Costa Brava). Tot i que el CF Badalona també participa a la competició, per motius federatius, Badalona i Badalona Futur són clubs diferents i no dependents. En cas que l’equip arribés a la fase final de l’Històrics, que es disputa el 6 i 7 d’agost, l’eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta es jugaria el dia 11. A més dels tornejos, hi haurà partits amistosos per continuar amb la pretemporada. 

Els de Manu Peláez tenen de nou el repte de competir a 3a RFEF, on la temporada passada van acabar en la 9a posició. Els reforços, tant fitxatges com juvenils ascendits, permeten que la plantilla tingui aspiracions altes per la campanya vinent.

Divisió d'Honor a la vista

El Juvenil A també ha tornat als entrenaments per preparar-se per una temporada tant emocionant com complicada. Després de la gran feina feta la campanya anterior, el Juvenil A tindrà la recompensa de debutar a Divisió d’Honor. FC Barcelona, RCD Espanyol i Girona són exemples de l’alt nivell que té la lliga. Per tal de poder arribar a l’inici del campionat en les millors condicions, l’equip té previstos els següents amistosos:

  • 13/08 – UE Cornellà (División Honor) – Municipal de Cornellà
  • 17/08 – CF Montañesa (Tercera RFEF) – Municipal de Nou Barris
  • 21/08 – Nàstic de Manresa (Liga Nacional) – Camp Gimàstic Parc
  • 25/08 – CF Lloreda (Segunda Catalana) – Municipal de Lloreda
  • 27/08 – Girona B (Liga Nacional) – Municipal de Vilablareix

Abans, però, el conjunt de Christian Rueda participarà els dies 5,6 i 7 d’agost en el Torneig Arenys de Mar, en el qual tindrà com a rivals a Espanyol i Cornellà.