Skip to main content

Esports

La FE Grama es solidaritza donant 500 peces de roba a Àfrica

  • Xavier López

La Fundació Esportiva Grama va fer entrega de prop de 500 peces de roba i material esportiu a la fundació privada Esport Solidari Internacional (ESI). Francesc Verdú, voluntari de la fundació, va explicar que aquesta roba s'envia amb l'objectiu de que els nens i nenes que la reben tinguin l'oportunitat de practicar esport amb l'equipament adequat.  Els llocs de destinació es concentren en Gàmbia i Mali, tot i que també s'ha enviat material a camps del Sàhara.

La FE Grama i ESI també han iniciat recentment un projecte anomenat Un xut solidari, amb el qual l'equip colomenc col·laborarà proporcionant botes, sabatilles esportives i pilotes.

A la càrrega de les 58 caixes que es van aconseguir omplir, van assistir en representació de l'Ajuntament els regidors Toni Atienza, de Comerç, Transport i Mobiliat, i Álvaro Rodilla, de Medi Ambient i Protecció Animal. Atienza va voler enviar un missatge d'agraïment per la feina i solidaritat que es va portar a terme des de les instal·lacions de la FE Grama.

Antonio Morales, president del club, va explicar que també s'està enviant roba i material a refugis catalans. A més, va recalcar la labor que es fa a Santa Coloma en qüestions de solidaritat, aspecte que critica que no es dona la suficient veu des dels mitjans públics.