Skip to main content

Esports

Sisena edició del Campionat de Lluita de Braços

  • Marina Tovar

El passat dissabte 9 de juliol es va disputar a la Biblioteca de Singuerlín la sisena edició del  Campionat Internacional Fransico Jové Feliu, organitzat per l’Associació catalana de lluita de braços. Van assistir-hi 80 atletes, alguns d’ells internacionals. Trobem representants de països com França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Geòrgia, Kazakhstan i Turquia. La majoria de participants han sigut de Catalunya i Espanya.

Va participar Ivan Portela, un referent colomenc en el món de la lluita de braços, campió mundial i campió olímpic junior. Els concursants podien participar en diferents categories, segon el braç dominant, l’edat, el gènere i el pes, en el cas dels homes. Excepte la categoria de Beginners, en totes les altres va guanyar un participant d’Espanya. Alguns dels guanyadors van ser Maria Rodriguez, Unai Tortajada, Carlos Pelayo, Lorenzo Villar, Sergio Globart i Rodrigo Alba.

La primera edició d’aquest campionat es va fer en el 2014, en honor al fundador de l’associació. Coneguts com a Arm Wrestling Catalunya a les xarxes socials, han publicat els resultats i els pòdiums de totes les categories. 

Fotografies: Esport de Santa Coloma