Skip to main content

Esports

UE Costa Brava, rival de la FE Grama a la Copa Catalunya

  • Xavier López

La FE Grama s'enfrontarà a la UE costa Brava en els setzens de final de la Copa Catalunya, equip que li ha tocat en el sorteig realitzat el passat 7 de juliol

La Fundació Esportiva Grama, després d’anunciar a Manu Peláez com a nou entenador del primer equip, no ha oficialitzat, de moment, cap incorporació més a les seves files.  El que ja s’està preparant és la pretemporada, la qual començarà el 26 de juliol amb l’inici dels entrenaments.

En quant a partits, la  FE Grama jugarà contra la UE Costa Brava els setzens de final de la Copa Catalunya Absoluta, la qual disputaran 25 equips de quatre categories diferents: Primera RFEF, Segona RFEF, Tercera RFEF i Primera Catalana. El Costa Brava ha sigut recentment comprat per un grup d’empresaris de Badalona. D’aquesta manera, la ciutat de Badalona comptarà amb dos equips oficials. Un a Segona RFEF, plaça que té el Costa Brava després de descendir de Primera RFEF, i l'altre a Tercera RFEF, després que el Badalona descendís esportivament la darrera temporada. Per la temporada vinent, s’espera que les dues entitats es fusionin, tot i que encara no es sap sota quin nom.

La data del partit de la Copa Catalunya de la FE Grama volta entre els dies 6 i 7 d’agost, tot i que cal esperar a saber quan es jugarà la fase final del torneig de l’Històrics. En cas que coincidís, l’eliminatòria de la Copa Catalunya quedaria ajornada al dimecres 10 d’agost. El campionat d’Històrics comptarà amb quatre grups de tres equips cadascú, que s’enfrontaran entre ells en triangulars de 45 minuts. La FE Grama es troba al grup 4, i tindrà com a rivals a Horta i Manresa.