Skip to main content

Esports

Dani Sánchez es proclama campió d’Europa de clubs

  • Toni Salvador

El colomenc Dani Sánchez s’ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Europa de clubs amb el FC Porto. Diumenge, l’equip comandat pels números 1 i 2 del món, Dick Jaspers i el propi Sánchez, aconseguiren el màxim guardó europeu a l’Estádio Arena do Dragão de Portugal.

El club lusità venia de guanyar amplament a les semifinals de la competició. El FC Porto, que va lliurar-se de la fase prèvia, va guanyar per 6-2 als espanyols del Club Billar Paiporta. Sánchez, de fet, va ser el millor, ja que va imposar-se amb força al seu rival desprès que el seu company Dick Jaspers perdés a la primera ronda.

A la final, on s’imposaren als turcs FBN Tekstil Bilardo Spor Kulubu, l’heroi va ser el jove jugador portuguès Rui Costa, que va aconseguir decantar la balança en l’aferrissada batalla pel títol. Darrere en el marcador, Dani Sánchez va ser l’únic en sumar un punt pel seu equip (2-1), i al tot o res, Costa va signar l’empat, tot enviant el matx a les últimes quatre taules. Finalment, el partit va decidir-se pel número de caramboles. El FC Porto va anotar 14 vegades, la meitat de les quals van ser gràcies a Costa, mentre que els turcs tan sòls n’anotaren 6.

En resum, un altre títol per la llegenda colomenca Dani Sánchez, que amb 48 anys és el segon del món en billar a tres bandes.