Skip to main content

Esports

Els Premis Molt Bàsquet enllesteixen una tornada de rècord

  • Toni Salvador

La 9a edició dels Premis Molt Bàsquet se salda amb èxit, superant per totes bandes les seves anteriors edicions. La gal·la ha aconseguit trencar el rècord de participants i de recollida d’aliments, que se sumen als rècord de patrocinadors anunciat abans de la seva celebració. Amb tot plegat, la “festa del bàsquet colomenc” enllesteix una tornada d’ensomni després de dos anys d’aturada per la pandèmia, que dona a la organització embranzida per continuar el projecte.

Als passos previs, la tornada dels Premis ja es plantejava força il·lusionant, motivada per una renovada imatge, un nou sistema de votació i l’objectiu solidari més ambiciós de la seva història. Les novetats van fer-se ressò a la gal·la, tot i que el moment àlgid fou l’anunci de la xifra històrica de recollida d’aliments: 982 quilos. Tot i que a escasses donacions de l’objectiu plantejat de 1.000, la xifra va més de doblar la quantitat recollida la darrera edició del 2019, un èxit que la Creu Roja del Barcelonès Nord va rebre amb els braços oberts.

El Teatre Sagarra va acollir l’acte amb pràcticament un ple de les seves localitats. 527 persones, superant les 506 de l’edició del 2019, van gaudir dels Premis, entre els quals es destaca l’assistència de Carlos Sala, Secretari Tècnic del Consell Esportiu del Barcelonès Nord, i de Rosa Marco, presidenta de la Creu Roja del Barcelonès Nord. El govern local també va fer acte de presència de la mà de l’alcaldessa Núria Parlon, Toni Suárez, tinent d'alcaldessa d'Habitatge i Energia, Dani Salgado, regidor d'Esports, Álvaro Rodilla, regidor de Medi Ambient i Protecció Animal, i Jose Antonio Rodríguez, regidor de Via Pública i Neteja.

L'entrega de premis

Pel que fa a l’entrega de premis, els guardons més destacats van ser els de millors jugadors sènior, entregats a Àlex López (CB Santa Coloma) i Merche Carrillo (Draft Gramenet). Els reconeguts com a millors jugadors joves van ser Enric Sánchez (Bàsquet Neus) i Núria Barrientos (Washburn University).

I pel que fa als entrenadors premiats, Dídac Arredondo (Joventut de Badalona i CB Santa Coloma) va ser reconegut com el millor entrenador en categoria de promoció, mentre que a la categoria de formació, Toni Salvador (CB Santa Coloma) va aconseguir el premi.