Skip to main content

Entitats

L’Esperit Sant envia 1.000 SMS diaris per recordar visites

  • Xavier López

Des del mes de maig del 2020, moment en què es va posar en marxa el recordatori de visites i proves programades mitjançant missatgeria mòbil, ja s'han enviat més de 300.000 SMS, deixant una mitjana d’aproximadament 1000 al dia.

Davant la gran quantitat de visites que cal reorganitzar, l’hospital ha optat per incorporar noves vies de comunicació amb els usuaris, més ràpides i eficients. A més de facilitar la gestió de la programació, l'ús de SMS és una eina molt eficaç com a recordatori i comporta una reducció en el nombre de persones que no es presenten a les visites que tenen programades.

La setmana passada, des de l'Àrea de Consultes Externes, es va iniciar una prova pilot per ampliar aquesta prestació i recordar a través del mòbil SMS les persones que tenen programada una visita telefònica. D'aquesta manera es pretén simplificar la gestió administrativa i, al mateix temps, reforçar les vies de comunicació entre l'organització i l'usuari.

Portes obertes per a futurs i futures residents

D’altra banda, durant els propers dies, la Fundació de l’hospital obre les seves portes per als futurs especialistes que en breu triaran plaça. L'objectiu és que els futurs especialistes en formació que hagin d'escollir una plaça, puguin disposar de primera mà, de tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada que es duu a terme al centre.

En aquest sentit, la docència té un pes destacat en la Fundació, amb la implicació de nombrosos equips clínics i l'abastament d'àrees formatives molt diverses. Hi participen professionals, tant sanitaris com de suport, que treballen de forma coordinada per donar resposta a les necessitats dels pacients del centre.