Skip to main content

Entitats

Els Laietans es preparen per “La Canallada” i Sant Jordi

  • Xavier López

El dissabte 30 d'abril torna "La Canallada" de la mà dels laietans i laietanes de Gramenet. Una jornada feta perquè els més petits coneguin de prop el funcionament de la colla i els castells. L'activitat omplirà una part de Can Zam amb jocs gegants, tallers, gimcana i inflables per treballar des del joc valors bàsics dels castells com l'equilibri, la força, el valor, la cooperació i el treball en equip.

La jornada, que es portarà a terme en horari de matí i tarda, de 9 a 14 h i de 15 a 17 h, s'ha reprogramat després que la pluja obligués a suspendre la data inicial al mes de març.

Abans de La Canallada, la colla dels laietans prepara un cap de setmana ple d'activitats marcades per Sant Jordi.

El divendres 22 d'abril, els de la camisa verda participaran en el Sant Jordi a Fondo. Durant l'acte, la colla tindrà una parada informativa i realitzarà un taller de construccions i, a partir de les 19 h, traslladarà el seu assaig fins a la plaça.

Pel que fa pròpiament a la Diada de Sant Jordi, el dissabte 23 d'abril, la gent podrà comprar les roses castelleres i els llibres de temàtica castellera a la plaça de la Vila.

Per acabar, diumenge 24, els laietans duran a terme la primera sortida de la temporada per viatjar fins a Santa Cristina d'Aro i participar en el VII Aniversari del bateig dels Minyons de Santa Cristina.