Skip to main content

Entitats

L’Esperit Sant millora el control d’accessos al Servei d’Urgències

  • Sara Simonet

El Servei de Seguretat de l'Esperit Sant ha posat en marxa un nou sistema per millorar la seguretat i el control d'accessos dels familiars i acompanyants dels pacients ingressats al Servei d'Urgències.

Amb la col·laboració de l'Àrea TIC s'ha desenvolupat una nova eina que permet als professionals de Seguretat de l'Hospital conèixer, en temps real, la ubicació dels pacients que estan ingressats al Servei d'Urgències, així  com l'aforament d'acompanyants.

Els vigilants de seguretat de l’hospital disposaran d'una tauleta electrònica des d'on podran accedir a aquesta nova eina i, d'aquesta manera, podran informar de la ubicació del pacient als familiars que accedeixin al centre. Alhora, la nova eina permetrà visualitzar si els pacients ja estan acompanyats, i inclús registrar-ne les dades o parentiu.

El personal de Seguretat de l'Hospital, a banda del manteniment de l'ordre intern del centre, té un paper clau tant en la protecció del personal sanitari i usuaris, com en la seguretat i benestar dels pacients.