Skip to main content

Entitats

Entenem Santa Coloma s'adhereix a la Plataforma LGTBIcat

  • Sara Simonet

Des del passat mes de gener, l'organització Entenem Santa Coloma LGTBI formar part de la Plataforma LGTBIcat, federació que agrupa a les 9 associacions referents en la defensa dels drets de les persones LGTBI en l'àmbit català.

Aquest fet és resultat de la feina que l'organització colomenca fa dia rere dia per convertir-se en un instrument unitari al servei del moviment LGTBI a Catalunya. Des de l'entitat es mostren molt contents davant d'aquest reconeixement i consideren que és una bona eina per crear xarxa amb la resta d'entitats del territori.

A més, Entenem SC LGTBI ha entrat a formar part del Consell Nacional de LGTBI, quelcom que els dóna l'oportunitat d'incidir veritablement en les polítiques a favor del col·lectiu a Catalunya.

L'organització també celebra aquests dies la campanya #Esportamborgull. Una campanya que té com a objectiu visibilitzar i afavorir la inclusió del col·lectiu LGTBI+ en l'esport. Per aquest motiu, des d'avui i fins al proper 25 de febrer es realitzaran diversos actes i activitats esportives, com ara la lectura del manifest al Draft, l'entrega del braçalet LGTBI al capità de la Grama el pròxim diumenge, o l'agraïment general a les diverses entitats esportives que participen demà a les 9.50 h al pavelló de la Bastida.

També se celebrarà, per primer any, el dia 19 de febrer com a Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a l'esport.