Skip to main content

Entitats

Un Premi Ondas ha visitat el Col·legi Singuerlín aquest mes

  • Xavi Chica

Elena de Diego, productora del programa esportiu Què t'hi jugues! de ràdio SER Catalunya, va visitar el Col·legi Singuerlín per a explicar què és la ràdio i com funciona. En l'edició d'enguany dels Premis Ondas el programa on treballa l'Elena va ser premiat amb el premi Ondas al programa de proximitat.

Des de l'assignatura optativa de ràdio de 2n d'ESO, el Singuerlín retransmet dos programes setmanals amb unes seccions fixes on l’alumnat parla de temes que els hi interessen, és una manera de donar-los veu i que coneguin i treballin en un mitjà que, normalment, no tenen a l'abast.

Des de fa unes setmanes, han contactat amb diferents mitjans i/o periodistes per tal d'entrevistar-los i conèixer el seu punt de vista dels mitjans de comunicació en general i de la ràdio en particular. La primera professional que ha acceptat la seva invitació ha estat Elena de Diego. 

L'Elena va anar a l'escola el 9 de febrer, pocs dies abans del dia mundial de la ràdio, el 13 de febrer. Molt amablement va contestar a totes les preguntes que els i les alumnes li van fer en antena i fora d'antena. Podeu escoltar l'entrevista a través de la pàgina web de l'escola (www.singuerlin.cat). En aquesta entrevista, l'Elena va reivindicar el paper de la dona als mitjans i va denunciar la falta d'equitat que hi ha, encara avui dia, en la direcció i llocs capdavanters dels mitjans de comunicació.