Skip to main content

Entitats

La gala benèfica de Veu Animal se celebra el 19 de febrer

  • Xavi Chica

Veu Animal, entitat de Santa Coloma de Gramenet que lluita pel benestar dels animals de la ciutat, celebra aquest 2022 els seus 20 anys de vida i el proper dissabte 19 de febrer organitzarà, al Teatre Sagarra, un concert benèfic que tindrà un triple objectiu: donar a conèixer l'entitat i el seu voluntariat, sensibilitzar sobre la cura i el benestar animal i recaptar fons per poder seguir amb la seva feina. 

veu animal .jpg

El concert, que es durà a terme de 18h a 20h, comptarà amb la col·laboració altruista dels següents grups: Diabòlics Músics, que és un grup de percussió de Sant Boi de Llobregat format per més de 15 músics amb un estil variat de funky a samba, de cumbia a rock i del cor a les baquetes; Army of Covers, projecte acústic de Barcelona que acaba de néixer i versiona himnes del rock i el metal de totes les èpoques; Buscando el Duende, grup de fusió d'estils entre la rumba, el rock i l'estil flamenc; i per últim els coneguts Piratas Rumbversions, amb artistes de contrastada solvència a l'escena musical, molt divertits de veure amb la seva rumba sense etiquetes. 

A banda dels concerts, al teatre es podrà trobar merchandising de l'entitat. Entre les tasques de Veu Animal, que desenvolupen íntegrament persones voluntàries, està el rescat, l'atenció i la cura a animals abandonats, bàsicament gats, que són recuperats i donats en adopció o bé retornats a les seves colònies d'origen. 

Les entrades pel concert, a 8 euros, ja són a la venda en els següents punts: Clínica Veterinària Dualvet, Peluts Santa Coloma, Uooh Shop i Centre Veterinari del Barri Llatí.