Skip to main content

Entitats

Es constitueix el Consell de la Infància per al nou mandat

  • Xavi Chica

Aquest passat dimarts 11 de gener es va constituir el Consell de la Infància de la ciutat per al  nou mandat. Un total de 80 nous consellers i conselleres, tots ells alumnes de cinquè i sisè de les escoles de la ciutat, en formaran part. Aquest Ple del Consell de la Infància va servir també per acomiadar els consellers i conselleres  que finalitzaven el seu mandat. i que encara podran seguir exercint el seu dret a participar en la construcció d'una ciutat millor a través dels grups d’adolescents del CRJ Mas Fonollar.

Les comissions de treball del Consell de la Infància aquest any tenen l'encàrrec de participar de forma activa en la programació cultural infantil i juvenil de Santa Coloma.

Recordem que el Consell de la Infància es va crear com un espai on, els nens i nenes en edats compreses entre 10 i 11 anys, poden expressar les seves opinions i els seus interessos en tots aquells àmbits de la vida i del seu entorn que els afecten. L'objectiu és que s'incorporin a la vida pública a través de la seva mirada, coneixent què pensen i descobrint allò que els preocupa. Aquest projecte té la voluntat que els infants de la ciutat desenvolupin diferents habilitats com l'empatia, el diàleg, l'esperit crític i la capacitat de participació en els assumptes públics.