Skip to main content

Entitats

El Circ Universal és a Can Zam amb el seu nou espectacle

  • Sara Simonet

El Circ Universal ja fa uns dies que está instal·lat a Can Zam oferint les seves funcions. S'estarà a Santa Coloma durant totes aquestes festes de Nadal i allargarà la seva estada fins el 16 de gener.

Ho fa amb el seu nou espectacle "Etheria, l'origen de la màgia". Les actuacions es faran diàriament de dilluns a divendres, excepte els dies festius, però millor consultar la cartellera, ja que les entrades es podran adquirir an través del web https://www.ticketsnet.es/espectaculo/circo-universal-en-santa-coloma-de-gramanet.

L'Universal ha destacat sempre pels seus espectacles amb animals, quelcom que va canviar l'any 2015 davant la prohibició d'utilitzar animals als circs. Ara, s'han reinventat i són l'únic circ de Catalunya en presentar en els seus espectacles animals en hologrames 3D.

"Etheria, l'origen de la màgia", el nou espectacle que presenten, va néixer durant el confinament. Loredana Marton, directora del circ i trapezista de la companyia, explica que amb l'espectacle "hem volgut crear sensibilitzar a la gent sobre els efectes de l'escalfament global. Hem volgut explicar que, per una banda, el fet de portar mascaretes és cosa nostra, i que si tinguéssim una mica més de respecte per la naturalesa, el món, el reciclatge, etc. això no passaria".

El confinament, com a tants altres els hi va passar factura. Ara prefereixen "viure el present" i deixar que les coses vagin succeint al seu degut temps. És el primer cop que un circ arriba a la nostra ciutat durant les festes de Nadal i des de l'Universal esperen "tenir l'aforament ple, i que els nens de Santa Coloma acullin el circ com un regal més de Nadal".

A més, juntament amb l'Ajuntament de la ciutat, el Circ Universal ha establert un punt de recollida de joguines perquè cap nen es quedi sense el seu regal aquestes festes.