Skip to main content

Entitats

Primitiva de 6 encerts a la loteria La Decana de Barcelona

  • Josep M. Roca

La Decana de Barcelona, l’administració de loteries 1 de la ciutat de Barcelona, situada a Diagonal Mar, i una de les empreses que han donat suport a El mirall.net des de la seva fundació al 2005, està en ratxa a l’hora de donar premis.

Dijous passat un apostant va segellar una butlleta que tenia 6 encerts de la loteria Primitiva, el premi de primera categoria.

El premi especial, que s’obté amb els 6 encerts i el número del Reintegrament, oferia un pot de 4,2 milions d’euros, però no va haver-hi cap encertant. De fet, aquest dissabte 11 de desembre el pot era ja de 7,2 milions d'euros.

Des de fa un més, la Decana és en una ratxa positiva de lliurament de premis en el joc de la Primitiva.

El dissabte 13 de novembre va donar un premi 5 encerts a la Primitiva per un valor de  2.633’31.

A la setmana següent, dia 20 de novembre, dissabte, un altre cop va haver-hi premiats amb 5 encerts, però aquest cop van ser dos els apostants diferents que varen rebre un premi de 2.623’31 euros i 2.056’40 euros cadascun; un premi diferent per les apostes múltiples.

I novament, el dijous 25 de novembre, una altra vegada cinc encerts, amb un premi aquest cop de 3.068’88 euros.

Finalment, el dijous 9 de desembre, l’encertant va ser de 6 encerts, i l'apostant es va endur un premi molt importan: 686.907 euros que va repartir amb un altre apostant que també va encertar els sis números.

El client de La Decana de Barcelona havia estat un dels dos encertants del dia que van obtenir cadascun una butlleta de 6 encerts.  L’altre afortunat va segellar el seu premi a la localitat andalusa d’Isla Cristina, a la província de Huelva.

Hem de recordar que fa quatre anys, La Decana de Barcelona ja va donar el tercer premi de la Loteria de Nadal que va repartir-se a Santa Coloma a través del bar del Nou Camp, on juga la Fundació Esportiva Grama.

Qui sap si aquest any pot tocar la Grossa de Nadal al recinte de Diagonal Mar.