Skip to main content

Economia

Grameimpuls obre les inscripcions per l’oferta formativa

  • Carlos Alcivar

Les inscripcions per als cursos de formació ocupacional de Grameimpuls ja estan obertes per a la propera convocatòria. Encara que la convocatòria està pendent d’aprovació, l’oferta formativa de Grameimpuls està adreçada a totes aquelles persones en situació d’atur. Els cursos presentats estan orientats als sectors de la restauració i de la cuina, la gestió administrativa, el manteniment d’instal·lacions (energia, aigua i electricitat), l’atenció a les persones i el medi ambient.

L’objectiu de la convocatòria és millorar l’ocupabilitat de les persones aturades i formar personal i oferir a les empreses dels diferents sectors treballadors qualificats. Aquesta convocatòria inclou també el Programa d’oferta en àrees prioritàries (FOAP) i del Programa SEFED de gestió administrativa, com també la Casa d’Oficis.

1.408 quilograms de raïm recollits a la verema

La setena verema a la Vinya d’en Sabater ha aconseguit 1.408 quilograms de raïm recollits. Els alumnes del programa de la Casa d’Oficis, que gestiona l’Ajuntament a través de Grameimpuls, són els responsables de la recollida de raïm, dels quals 182 quilograms són de la varietat de garrut , 151 quilograms a la garnatxa tinta, 780 quilograms a pansa blanca i 296 quilograms a picapoll blanc.

La recollida de raïm permetrà la producció de vi al celler de Can Roda (Martorelles). Una producció, però, que no es comercialitzarà, sinó que s’utilitzarà com a material didàctic de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC).

 

Fotos: Grameimpuls